Sett underifrån

Lördagen bjöd på strålande sol, blå himmel och riktigt töväder. Så jag packade kameraväskan och drog iväg till Umedalens skulpturpark. Ja, jag vet, jag har varit där flera gånger förr och fotat, men det är nåt speciellt med det där stället som drar.

Där njöt jag inte bara av vädret, slask och vattenpölar som täckte hela gångbanan. Där hittade jag även bilder till dagens Fototriss där temat är ”Underifrån”.

Till att börja med den riktigt höga skorstenen där en häst tronar allra högst upp, konst ni vet. Jag hade velat få fokus genom stegen till höger men det gick inte att komma sig dit. För mycket snö som var väldigt porös så jag höll mig lite vid sidan av.

Så återvände jag till klassikern med flaggstängerna. Det är helt otroligt kul att fota dom här, har gjort det förr men då var det en mulen vinterhimmel i ovankant. Idag var den fantastiskt blå men problemet med snön gjorde att jag inte kom mig in till mitten av alla flaggstänger så effekten blev inte riktigt vad jag hade önskat men det duger.

Det var som sagt riktigt töväder och från stuprännorna spottades rikligt med vatten ut och vem är jag att låta bli ett sånt fototillfälle? Klart att jag satte mig på huk för att få till en bild underifrån vattnet som kastades ut. Inte lätt kan jag meddela. Det stänkte vilt åt alla håll, jag blev blöt, skorna blev blöta och linsen fick torkas av med jämna mellanrum. Men så här blev det till slut. Skam den som ger sig.

Visst sjutton tittar folk en extra gång när man sitter där på huk och som synes leker med vatten. Men det bjuder jag på. 🙂

Fototriss