19 thoughts on “Fototriss – gissa temat

 1. Temat är: julgranen åker ut. Hade planer på att göra det i fredags men den fick stå kvar till idag.
  Men nu är äntligen allt julpynt borta för den här gången.

 2. Nu är glada julen slut slut slut
  julegranen bäres ut ut ut.
  Har du inte haft något kattbesök upp i granen ???
  Men visst är det skönt att få ut julen, jag städade bort tidigare än jag brukar, nu är det bara tomteskåpet som står öppet och väntar på vårsolen….då stänger jag dörrarna.
  Gissade på julgransplundring, så jag var ju rätt ut.

  Ha en bra söndag.

 3. Ja men då gissade jag rätt! Jag hade också tänkt städa bort julen idag men så kom båda barnen och barnbarn på besök så här har både stekts pannkakor och lagat middag. Det är så mysigt när dom kommer! Nu får jag dansa ut julen under veckan istället!
  Ha en fin måndag!
  Kram

 4. Julgransplundring tänkte jag på! Vilken läcker julgransbelysning du har. Själv behövde jag inte packa upp eller ner dylika ting, hade ingen gran denna jul. Fungerade bra med julen ändå. 🙂 Men blir nog gran nästa år, gillar både doften och pyntet.

 5. Jag tänkte på julgransraskning, fast ni kanske hade ett mer stillsamt avslut på julen.
  Och var gör man av Barry när man lagt granen i den?
  Det sägs att sopsorteringspolisen är petiga med sådant. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *