Tid

Ett café, wienerbröd, varm choklad, levande ljus och så mina två fantastiska döttrar. Jag vet hur jag vill spendera min tid och det här är ett sätt. Igår möttes vi på ett café och fikade gott och mellan tuggorna hann vi med att prata också, jag drack i och för sig te, men chokladen var snyggare att fota. 😉 Det är en ynnest att få umgås med sina ungar, en ynnest som inte är alla föräldrar förunnad, jag önskar att alla fick ha det så bra som jag.

Ha en fin söndag.

Fototriss.

28 thoughts on “Tid

 1. En härlig kvalitetstid du har med dina döttrar. Du har förmåga att göra det festligt och mysigt tillsammans med dom.

  Ursnygga bilder Kerstin, skärpan, ljuset, allt.

  Ha en skön söndag.// Kram Lissen

 2. Vilket härligt sätt att spendera sin tid. Jättefina foton och eftersom varm choklad är min favoritdryck, så blir första bilden min favoritbild 🙂

 3. Underbart sätt att spendera tid och underbara bilder… jag försöker att låta bli att titta på winerbrödet (det går sådär 🙂

  Svar: Du kan vara lugn, det kommer att bli många kattbilder!

  Ha en bra söndag!

  Kram
  Susannne

 4. Absolut Kerstin, en Tid som är den viktigaste av alla.. att få ägna sin tid med barnen… men inte alltid det finna Tid.. väldigt vacker bild på chokladkoppen:) Ha de bäst.. I din Tid .. nuet:)

 5. Fantastiskt fina bilder! Och visst är det så, att umgås med barnen är det bästa som finns! Vi har bara en dotter men har mycket kontakt och en fin relation, det är något som jag är mycket tacksam för.
  Ha en fin vecka!

 6. Det är det bästa sättet att spendera sin tid på! Min dotter och barnbarn har varit här idag, vi umgås mycket också. Härligt!
  Fina bilder, nu blir jag sugen. Nej, dags att göra middag istället! 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram

 7. Jag tyckte det var så synd att de hade hängt den (de) fina klockorna på en sådan vägg. De kom inte till sin fördel utan försvann liksom ”in i väggen”. Vad kul att din dotter har den fina klockan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *