Veckans fönster – kommersiellt

Ibland hittar man små guldkorn, som t ex när vi var i Vaxholm i somras. Där gick vi strosandes efter en gata och njöt av semestern. Men så såg jag ett hus där dörren stod öppen och välkomnande.  Upptäckte rätt snabbt att där i fönstret fanns det färggranna glaset som har Lena Linderholms signatur. Så givetvis klev vi in och insåg då att det var inte bara Lena Linderholms glas som stod i fönstret, därinne stod konstnären själv i sin egen butik. Ja ibland trillar poletten ner lite långsamt. 😉

Det blev inga inköp, efter förra sommarens besök i glasriket är det köpstopp för oss. Det finns liksom inte plats för mer glas men jag stannar gärna till vid ett sånt här fönster och njuter.

Veckans fönster.

3 thoughts on “Veckans fönster – kommersiellt

 1. Hehe, det var ju lite roligt att ni inte upptäckte det direkt, även om det inte är alltför ovanligt att konstnärer säljer i egen butik.

  Så du åker runt i Sverige och köper på dig glaskonst? Hmm, går det inte sönder ibland? 😉

 2. Fin bild och en liten trevlig historia, även om det inte blev någon kommersiell uppgörelse där den här gången.
  Förresten, visst heter det ”paletten trillar ner” i sådana här konstnärliga sammanhang….fast det var ju kommersiellt också. 🙂

 3. Tänk vad vackert det är med konstglas!
  Om en dryg vecka ska jag med jobbet till Kosta Boda Art Hotell, bla blir det att blåsa glas. Även om jag inte är så mkt för shopping så lär ett och annat glas slinka ner!
  Har varit i ”din” affär men konsnären var nog ledig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *