Manligt

I det samhälle vi lever i idag, där allt ska vara så jämställt som möjligt, är det inte lätt att illustrera ”manligt” i bilder.

Min triss kommer från en Endurotävling och i just den här tävlingen ställde bara killar upp. Men jag är säker på att tjejerna skulle fixa det lika bra de med.

Sista bilden är definitivt manlig, för det här fixar helt enkelt inte vi tjejer. Vill vi ”lätta på trycket” får vi vackert sitta ner.

Fler manliga bilder finns hos: Fototriss

Den här veckan är det även tävling och vinsten är presentkort på Coolstuff.

44 thoughts on “Manligt

 1. Coola manliga bilder, med snygg gråskala. Sista bilden såååå typiskt manlig, går ej att härma för en kvinna 🙂

  Men tävla i enduro går nog bra.

  Ha en skön höstsöndag. // Kram Lissen

 2. Ja det är bara att sälla sej till den hyllande skaran av kommentarer, klockrena bilder med bra tänk och komposition. Den sista får en extra pluspoäng, vågat fotat dessutom och så gillar jag att du har lagt skärpan på trädstammarna istället för på huvudmotivet !

 3. Snyggt trissat! Ett extra plus för den sista bilden – även om alla tre är bra! Gråskalan är pricken över i för denna manliga bildserie.

 4. Snygga bilder faktiskt. Det ger en annan skärpa i dem att visa dem i svartvitt. Särskilt hjulet i mitten var stiligt. För mig är det verkligen manligt, motorsport och sånt där. Lycka till i tävlingen 🙂

 5. Ett stort grattis till dig Kerstin! Du kammade hem förstapriset i tävlingen!

  Jag ska skicka dig ett mail med information om hur du får ditt pris, så snart jag fått detaljerna från Coolstuff.

  Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *