I like #36

Ute på Degernässlätten har dom samlats nu, gässen och svanarna som i en samstämmig kör hörs skrika att våren är här.

Dessvärre har dom blivit lite lurade, för det är allt annat än vår här i Umeå. Snön och isen ligger kvar ute på slätten och minusgraderna på nätterna vill ni inte ens höra talas om.

Men trots det bistra vädret så gillar jag det här vårtecknet, för visst är de här fåglarna ett fint vårtecken? Nu håller jag tummar för att solen och värmen ska komma för jag tycker synd om de här stackarna som på sina hala fötter ska ta sig fram på isen. Som en gammal människa i tofflor hasar sig fram väldigt långsamt och försiktigt och tur är väl det, utan broddar kan det gå illa.

Torsdagstema

7 reaktion på “I like #36

 1. Kan riktigt höra deras tjatter :-)
  Hujedamej så mkt is och snö ni har kvar. Ska ta ett snack med fru vår……………..så hon tar en tripp upp till er också. Härliga bilder med så vacker blå himmel. Ha det gott.

 2. Oj, vad många svanar – och jättefina foton du fick på dem i luften! :-) Får hoppas att isen går upp snart så de kommer åt att bada och så där som de vill – och att snön försvinner så de hittar mat!

  Här har det varit regnigt i några dar, men idag ser det faktiskt ut som att det kan bli lite bättre – det är uppehåll just nu iallafall. :-)

  Svar: Ja, den där gubben i fönstret är av kartong. Kul med skyltdockan du berättade om – en sån skulle man ha! :-D (Eller varför inte en glassgubbe-skylt!? En sån skulle jag kunna ha väldigt kul med, tror jag! ;-D)

 3. TACK snälla du för raderna du skrivit hos mej!! Jag vet knappt hur jag ska fortsätta fungera, men på något sätt går livet vidare, solen lyser trots att det är totalt svart inom mej, hur underligt som helst. Jag brukar hämta mej fort efter alla kallduschar vi fått, men det här var jag totalt oförberedd på. Om levern har slagits ut av alla hans livsuppehållande mediciner, ja vad gör man då?? Denna ovisshet gör mej galen, hoppas att nästa veckas prover kan ge ett positivt svar.
  Jag återkommer med bloggen när jag landat.
  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>