Höst

Igår var jag ute i regnet och fick se regnbågen. Så jag skyndade in och hämtade kameran för att föreviga den fantastiska bågen och så när jag kom hem upptäckte jag lönnlöven som dekorerade vårt växthustak. Så det var bara att fortsätta fotandet trots att både jag och kameran blev blöta. Men vad gör man inte för de där stunderna när allt känns perfekt? 🙂

Måndagstema

12 thoughts on “Höst

 1. Ja, det är nästan lika vackert ute nu som på våren… fast bara nästan! Nu finns ingen återvändo… det blir bara kallare, regnigare och blåsigare! Fast det har väl sin tjusning också, så får man tänka i alla fall! Och tända många ljus!
  Ha en fin vecka, Kerstin!
  Kram

 2. ÅH vad härlig känsla du beskriver… Jag älskar regn och på ett sätt är jag ledsen för att kameran inte är lika tålmodig och njuter lika mycket som jag gör…men korta stunder övertalar jag min vän att följa med och då trivs vi! :O)) Fin bild!

  Ha en fin vecka i den vackra hösten!

 3. Ja…dessa stunder är guld värda på höstkanten!! Verkligen vackert löv du fick på bild, väntar spänt på regnbågen också…
  Kram kram

 4. ja om man inte gör det man känner inom sig att man borde så ångrar man sig sedan….så vacker bild du fångade där ….det riktigt lyser om hösten hos dig ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *