Julkalendern dag 14

14

Jag mötte tomten härom dagen men först förstod jag inte att det var han. Han såg ju ut som en av oss, men sen viskade han till mig att han är precis som Fantomen. När han inte jobbar så går han omkring i vanliga kläder och vistas bland oss andra utan att vi vet om det. Spännande va? Ser ni mössan? Han vill nog vara lite tomte ändå. 😉

A´la Fotos julkalender

4 thoughts on “Julkalendern dag 14

  1. Det gäller att sköta sig – möter man tomten på stan så vill det till att man inte klantat till det. Då blir man utan klappar….
    Ser han lika go´ut som han på bilden så kanske han ser mellan fingrarna för lite rackartyg. Fin mössa dessutom!

  2. Säg som så – när jag var liten och presenterades för den där ”riktiga” feta och röda tomten med ett vitt långt skägg gallskrek jag. Enligt min mamma kunde jag absolut inte se poängen med jultomten. Alltså tar jag din inkognito-variant i stället. Han ser fin och förtroendeingivande ut. Gillar hans blick och den roliga mössan. Hade jag mött honom hade jag nog aldrig skrikit;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *