5 thoughts on “Dörr på dörr på dörr på….

  1. Visst är det något speciellt med dörrar, dessutom bra fotoobjekt! Första bilden tilltalar mig mest, den är lugn och harmonisk! Den sista är förstås bra mycket pampigare men berör mig inte på samma sätt!

  2. Jo då, jag kan stanna upp och fota dörrar/portar ibland. Men eftersom både du och jag är tjejer och inte ser ut som om vi tillhörde en liga så klarar vi oss nog från misstankar;-)
    Ettan är min favo här.

  3. Gillar mest dina två översta där husen är omringade av grönska 🙂 Stannar väldigt ofta utanför hus och fönster och spanar efter bra vinklar. Med kameran synlig i min hand tror jag knappast att någon skulle tro att jag är bandit 😉

  4. Översta bilden är fin, undrar om det är jordkällare, alltså matkällare, på rad.
    I så fall en fin tanke. Fast det förekommer visst inbrott i såda också, har jag hört. 😀
    Gillar framförallt bild 1 och 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *