Lördag kväll

Så-här-ser-det-ut-6-7-14-2

Igår kväll blev vi bjudna på middag hos min bror i stugan ute vid havet. Efter middagen och en lång stunds pratande tog vi en promenad ut på en udde bara för att få röra på oss. Det var en enda lång njutning av blommor, hav, lågt stående sol och den salta doften från havet. Syrenerna som blommade över för längesen i de södra delarna blommar fortfarande…så ljuvligt med den doften.

Så-här-ser-det-ut-6-7-14-3

Måsars skrik ledde oss längst ut och där tror jag att Sveriges halva fiskmåsbestånd hade startat camping. Jisses så mycket fåglar och där stod jag med helt fel objektiv. Nog är det väl förbaskat att man alltid har fel objektiv med sig. Ett fast 20 mm är inte mycket att komma med när man vill få fåglarna på bild kan jag meddela. Så allt ”skräp” ni ser i luften är inte smuts på linsen, det är fåglarna. Och den vita pricken till höger är maken som gick längre ut än vi andra. De två översta bilderna togs vid 9-tiden på kvällen. Efter promenaden satte vi oss på altanen igen för ännu mer pratande. Man är ju svensk och det är ju sommar så då spelar det ingen roll att det är 11 grader varmt ute, man SKA sitta ute när det är sommar, eller hur? Himla tur det finns filtar, säger jag bara. 😉

Så-här-ser-det-ut-6-7-14-1

VId midnatt åkte vi hem och fick njuta av den lågt stående solen och stråken av dimma över ängarna. Så vackert vi har det och vilken ynnest det är att bo här uppe så vi kan njuta av de ljusa sommarnätterna.

Fototriss – Så här ser det ut där jag är

 

 

17 thoughts on “Lördag kväll

  1. Eftersom jag inte har objektiv, kan jag bara konstatera att speciellt sista bilden är så otroligt vacker. Dimma har man ju inte under sommaren i betongdjungeln i huvudstaden…

  2. Fel objektiv finns inte, bara fel tillfällen. 😉 Fast här blev fel tillfälle rätt tillfälle iaf. Tja, här i sydvâstra Frankrike regnar det just nu iaf.

  3. Härliga bilder! Och jag är norrlänning i själ och hjärta. Inte så intresserad av sol och värme, men sommarnätterna är fantastiska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *