Skördetid

Skordetid

Så gott det skulle bli med egenodlat och giftfritt. Tomater, squash, chili, salvia, basilika och paprikor.

Men ibland så blir det inte som man tänkt sig, ibland blir det just inget av det man hade förväntat sig. Tre tomatplantor, alla olika sorter, ja där är det bara en som verkar göra nåt vettigt och leverera frukter. Chilin likaså. Men i övrigt, jösses vilket elände…. alla kryddor var fulla med löss, paprikan växer lååångsamt, så långsamt att jag snart kastar den och den där squashen….EN enda frukt, i övrigt har alla blommor bara ramlat av. Vet inte vad vi gjort för fel, sommaren har varit gynnsam och det har ju funkat så bra de andra åren. Så vad gick fel? Ingen aning men vet att jag kommer testa nästa år igen. DÅ ska det funka bra igen. 🙂

Tema Fredag

5 thoughts on “Skördetid

  1. Wow säger jag så fina grönsaker du har odlat fram. Gröna fingrar kallar jag det. Vackert fotade är de med. Egenodlat är godast och nyttigast för inga bekämpningsmedel finns med i bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *