Alla är vi barn i början…

Borjan

Enhjuling – vem kom på den grejen från första början och hur tänkte den personen? ”Jag vill göra ett fortskaffningsmedel och det ska vara så svårt att framföra som möjligt.”? Bättre med fyra hjul tycker jag.

Tjejen på bilden kämpade tappert och med hjälp av lite stöd höll hon sig någorlunda upprätt. Alla är vi barn i början men jag tror dessvärre att om jag skulle försökt skulle jag aldrig kommit ur barnstadiet. 😉

Tisdagstema

8 thoughts on “Alla är vi barn i början…

  1. Visst har även jag barnasinnet i behåll, fast jag skulle inte våga sätta mig på en enhjuling;-)

    Å du – man blir ju barn igen när man blir gammal iaf. Tänker närmast på blöjor;-)

  2. Ja, det där är en konst jag aldrig klarat. Jag har provat några gånger men fixar det inte. Och då kan jag ändå gå på lina så balans har jag, men det är ändå omöjligt…

  3. Hjälp, det där ser ut att vara ett riktigt besvärligt sätt att ta sig fram på! Friskt vågat och du fick en riktigt bra bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *