Helgen som gick

14-09-14-1 14-09-14-2 14-09-14-3

I fredags kväll blev det ännu ett besök i Kulturhuset, den här gången för att lyssna på Bluegrass. Tre olika band spelade och inte bara dom. Vem som helst i publiken som hade ett instrument med sig kunde hoppa in och jamma loss med banden. Spontant, musikaliskt och mycket spelglädje. Man går därifrån med glädje i kroppen.

14-09-14-4

14-09-14-5

På lördagen blev det ett besök på den Internationella matmarknaden som intog centrum av stan. Många delikatesser, många länders mat var representerade och så var där en himla massa folk.

14-09-14-6

Avslutningsvis blev det lite naturfoto, man behöver ju få känna lugnet också.

Helgbilden

7 thoughts on “Helgen som gick

  1. Det är alltid något som händer i din stad, kul! Å matmarknaden är jag avis på. Den kom ju till Stockholm förut å just på den montern du visar på bilden shoppade jag loss. Bilden på ”lugnet” är enastående:-)

  2. En riktigt bra helg hos dig. Spännande med Internationell matmarknad… där hade jag gärna stannat till och shoppat en del.
    Underbar sista bild… njuter av solen 🙂

  3. Vackra och glädjefulla bilder! Så fantastiskt det låter att alla kan spela med 🙂 Och matmarknad är ju inte helt fel det heller. En bra helg kan jag tänka mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *