257 av 365 By

257-28-By

Den bästa svärmorn i världen (min alltså) bor i en by ett antal mil från Umeå. En naturskön by med en sjö. Man ser sjön från hennes altan och det känns lite som att befinna sig i paradiset när man är där. Varje dag går hon sin lilla runda, en runda som löper runt sjön. En runda som har den bästa av utsikter. Där andas man frisk luft, lyssnar till änderna och njuter av lugnet. Förr gick min svärmor den rundan två gånger om dagen men nu vid 93 års ålder har hon dragit ner det till en gång om dagen. Snacka om krutgumma. 🙂

Tema nr 28

365 foto

One thought on “257 av 365 By

  1. Vilken fantastisk vy! 93 år – ja, det är verkligen en fin ålder om man är i toppform, vilket din svärmor verkar vara. Tänk att hon kan bo kvar i sitt hus och klara sig själv. Så vill jag också åldras och inte hamna på ett äldreboende…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *