Höst hos mig

Host-hos-mig

Termometern i bilen visade på 0 grader när jag kom hem vid halv-10 tiden på torsdag kväll. Burr…vad fort allt vände, från soliga dagar med runt 14 grader varmt till kallt och blåsigt. Löven flyger omkring i vinden och täcker både mark och altan. Hösten är definitivt här nu.

Grannens lönn står väldigt nära vår häck och tappar väldigt många löv på vår altan. Så kanske skulle man försöka vara lite kreativ och samla ihop en hög och göra en så här fin krans som de hade satt upp på förra helgens höstmarknad på Gammlia. Fin var den.

Tema fredag

8 thoughts on “Höst hos mig

 1. Vilken bra idé att använda de vackra löven till en färgsprakande krans! Härlig höstkänsla i bilden!

 2. Ja varför inte använda löven till något.. själv är jag riktigt dålig att pyssla ihop sånt där, tyvärr. Det där är en fin dekoration och säkert ganska lätt att göra bara man är lite händig.
  Nog vände det fort, det håller jag med om. Inte alls lika skönt att vara ute nu, hoppas vi får någon mer fin period i höst.

 3. Just det, sådan krans gjorde jag ett år!
  Nog gick det lite fort över, det ljuvliga sensommarhöstvädret? Jag har ett lager barr över allt här hemma. Å andra sidan – hellre det än snö …

 4. Instämmer med alla andra, omslaget till hösten kom bara tjoff.
  Håller med att lövens höstfärger är väldigt vackra (inte så många här än), men att pyssla ihop en krans, nja är inte så handy och pysslig om man säger så;-)

 5. Vår granne har oxå en Lönn, där löven faller på den allmänna marken, inte in till oss. Kanske ska ta en tur ut och plocka med löv in, för den där kransen var verkligen vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *