263 av 365 Skvaller

263-263-Skvaller

Den här mannen är ute på ett jobb. Ett jobb för en av kvällstidningarna. Han bevakar kungahuset och just den här dagen var han här i Umeå för att bevaka Kronprinsessparets andra besök under kulturhuvudstadsåret. Han har tidigare gjort sig känd som journalist för en skvallertidning. I dagsläget tycker jag inte att det är nån större skillnad på kvällspress och skvallerpress, de har många gånger löpsedlar med samma innehåll. Det viktigaste verkar vara kändisar, inte de pågående krig som skördar många offer och skickar människor på flykt. Tänk att man kan ha skvaller som yrke och få lön för det. Jag skulle inte överleva många minuter i den branschen kan jag säga, för skvaller är verkligen inte min grej.

Tema nr 263.

365 foto

3 thoughts on “263 av 365 Skvaller

  1. Kul att du fick en så fin bild på skvallerreportern som ser precis ut som en sådan ( håret).
    Delar din åsikt om skvallerpressen helt. Är totalt okunnig (där också), men kan inte låta blivatt bli förvånad över hur ”utbildade” mina kollegor är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *