Nyanser av grått

Nyanser-av-grått

Den här bilden tog jag för några dagar sedan. Ännu en grå dag där himlen kändes tung och det var småkallt. Flocken med kanadagäss hade nog halverats sen förra gången jag var där men fortfarande var dom många. Idag passerade jag igen och flocken är kvar, det blåste hårt och snön hängde i luften och jag undrade stillsamt när jag såg hur de kämpade fram i vågorna – ska ni inte börja resan snart? Nu ligger snön på marken och jag hoppas att de passar på att dra härifrån innan de fryser fast.

Tema Fredag

 

4 thoughts on “Nyanser av grått

  1. Här där jag bor är det en tapper skara som övervintrar i den lilla lucka öppet vatten som finns vid ett inlopp till sjön… Din bild är vackert grå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *