Snurrigt värre

snurrigt

För somliga snurrar livet inte tillräckligt fort så för att få lite extra snurr kastar de sig med glädje upp i luften, högt upp i luften dessutom. Jag nöjer mig med att stå och titta där nere på marken och kontemplera lite. Funderar över hur man ska få tiden att gå lite långsammare för ju äldre man blir desto fortare verkar tiden gå. Ja det är ju för snurrigt egentligen. Lika bra att kasta in handduken och hänga med i farten.

Tisdagstema

7 thoughts on “Snurrigt värre

  1. Den bilden är verkligen uppiggande i novembermörkret. Skulle heller aldrig snurra däruppe, men läckert att titta på.
    Går tiden verkligen fortare… Den här årstiden tycker jag nästan att tiden står still faktiskt…

  2. Håller med dig Kerstin, jag stannar på marken jag med, kanske kan vi ta sällskap och gå runt och fota alla karuseller från marken istället 🙂 Jättefint fångat!

  3. Håller mig helst på marken, har ingen längtan att snurra runt där uppe! Men bilden är läcker!

  4. Läcker bild men väldigt tveksamt om jag själv skulle vilja snurra däruppe. Tror det räcker med det vardagliga snurret Ja, visst går tiden med en rasande fart så här på äldre dar 😉 Kasta in handduken ?? Betyder inte det att ge upp 😕 Nä, det är väl det sista vi gör 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *