Gott slut och Gott Nytt!

2014 drar sin sista suck och ett nytt år står för dörren. Min blogg har levt ett tynande liv de senaste månaderna. Inspirationen har inte riktigt funnits där. Men kanske får jag en kick nu när 2015 knackar på dörren, det är ju liksom aldrig för sent att komma igång igen. Jag vill säga tusen tack för alla kommentarer och gillanden både här och på mitt Instagram. Jag hoppas att det nya året ska bli ett fantastiskt år där motgångarna håller sig undan, där familjen får vara frisk och där kameran får gå varm så bloggen lever upp igen.

Må så gott och ta det försiktigt med fyrverkerierna så ses vi 2015 igen!

20140101_000632-kopiera GOTT NYTT ÅR!

5 thoughts on “Gott slut och Gott Nytt!

  1. Du skriver det jag tänker om mig själv och min blogg. Jag har också haft en riktig downperiod med bloggen och fotograferandet. Har inte riktigt funnits ork och energi till detta. Men jag hoppas vi båda finner ork och inspiration under 2015. För egentligen är det ju så roligt och energigivande att fotografera. Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
    Nyårskramar Lotta

  2. Ork och inspiration går väl, som allt annat, i vågor 🙂 inget underligt … det är bara att flyta med, eller trampa vatten 😉
    Önskar dig en fin dag som avslutning på 2014 och ett riktigt Gott Nytt År 2015!

  3. Jag tycker att hösten rent allmänt är en oinspirerande period vad gäller fotograferande, dvs den senare delen av hösten när det bara är mörker. Jag hoppas din inspiration kommer tillbaka för du tar ju underbara bilder!

    God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *