En fotograf

_MG_9006-kopiera

En fotograf. Mitt i gatan. Det är inte jag, men av vad jag har hört så brukar det se ut så här när jag är ute med min kamera. Man står på de allra mest konstiga ställen och i de mest konstiga ställningar. Konstigaste stället var nog när jag och dottern stod i mitten av körfälten där Höga Kustenbron börjar. Det var mörkt, kallt och bilarna kom i hög fart förbi oss. Emellanåt kom långtradarna dånande och då fick vi rycka åt oss kamerorna och stativen och kuta ut till vägrenen för säkerheten går trots allt först. Men roligt är det. Och spännande. 😉

Tisdagstema

9 thoughts on “En fotograf

 1. Hahaha, ja vi kan nog se ut hur som helst när vi är mitt uppe i fotandet. Man blir liksom avskärmad och funderar nog inte så mycket på hur man egentligen ser ut för vad spelar det för roll egentligen 🙂 Men kul är det att se sig själv. Jag kom på mig själv en vårdag när jag kröp omkring bland strån och blommor med rumpan upp i vädret och förbi mig gick hundägarna och sneglade… Men det bjuder jag på =). Ha det gott!!

 2. Jamen den där ser allt bekant ut…eller är det kanske objektivet jag känner igen. Jo förmodligen. En fotograf ser man lite då och då fast jag tycker mest de är flockdjur. Brukar skratta gott när de ligger snett under vattengraven på fri-idrottsarenan under 3000 hinder-loppet, allt för det optimala fotot!

 3. Haha, sådär ser vi nog allihopa ut! Man kryper på marken eller hoppar upp på stenar för att bli högre, ställer sig lite överallt. Ja vad gör vi inte för att få ett bra foto 🙂 Men mitt på Höga Kusten-bron, det lät lite väl farligt…

 4. Hahaha, riktigt så vilda fotograferingar brukar jag inte vara ute på, men jag ligger på vår gräsmatta och krälar med kameran rätt ofta…

 5. Ja, vad gör man väl inte för att få till en bra bild!? 😉

  För övrigt ser det ju ut att vara ganska somrigt väder uppe hos dej också – med tanke på hans klädsel! 😉

  Nädå… Förstår ju att det inte är ett nytaget foto. Och det är långt ifrån sommarväder här heller, men likaväl såg jag faktiskt en karl i kortbyxor igår!! 😎 Det blåste och regnade och han var ute och gick med två stora hundar. Såg faktiskt inte riktigt klokt ut! Och jag kan inte säga att hans min på minsta lilla vis gick att tolka som att han njöt av situationen, så varför han inte hade ordentliga brallor på sej fattar jag verkligen inte…

  Ha det gott!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *