Snö, snö, snö

IMG_6675

Från att ha haft rätt lite snö har nu vädergudarna bestämt att över Umeå ska snön falla tätt idag. Grått är det, inte en enda skymt av blå himmel finns och dom få gånger solen visat sig tidigare har jag inte haft tid att ta mig ut med kameran. Fy vad trist. Får väl fortsätta rensningen av bilder i mitt arkiv då.

4 thoughts on “Snö, snö, snö

  1. Vilken fantastisk bild Kerstin !! Wow !! Superduper läcker, vilket konstverk och BLÅ HIMMEL 😉

    Tack snälla för din kommentar. Har åkt som en jojo mellan Malta och Stockholm de senaste veckorna så jag vet hur det känns med det där gråa, evigt gråa, så förbaskat trist. Blir deppad och tappar lusten till det mesta men nu är jag hemma en vecka för att åka tillbaka igen på lördag. Går inte in på orsaken till allt resande för då blir det långt men kan säga att i slutändan leder det förhoppningsvis till något positivt om sisådär fyra månader. Passar ju bra lagom till våren 😎
    Hoppas verkligen din blogglust kommer tillbaka och att du inte låter kameran samla damm. Gillar ju din blogg och dina bilder och även om jag för tillfället inte har någon egen blogg lär jag titta in lite då och då hos dig. Sköt om dig Kerstin !! Kram 🙂

  2. Tack att du besparar mig/oss snöbilder. Vi nollåttor klarar snöväder alldeles själva just nu. Grrrrrrr!
    Tack för en underbar bild med en blå himmel:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *