De där vårblommorna

_MG_9447

Snödroppar – en av vårens första blommor. Hur länge har man inte längtat efter att få se dom? Ni förstår ju att lyckan är stor när de väl dyker upp och när det sen är i kombination med blå himmel och strålande sol, ja då blir dagen perfekt. Jag hittade även blåsippor, scillor och en vitsippa men det får ni se mer av sen. Tjoho! Våren är här! Och kanske även mitt bloggliv….får se hur det går. 😉

Torsdagstema

10 thoughts on “De där vårblommorna

  1. Så fantastiskt fint ljus i din bild! Ja visst blir man glad över vårblommorna, solen och värmen som kommer smygande.
    Tack för dina ord hos mig. Och jag beklagar sorgen. Ser att din pappa gått bort. Jobbigt när de vi har nära oss går bort. Men det gäller att komma ihåg det ”braiga”. Din känsla av att plötsligt vara äldst, precis så kände min man när hans båda föräldrar gick bort med inte så mycket mellanrum.
    Sköt om dig!

  2. Supervackert !! Älskar de milda färgerna i bakgrunden med de fina vita dropparna i fokus. Visst är det underbart att våren är här och där du är. Blogglivet, ja, det kommer nog av sig själv när inspirationen väl är tillbaka. Inte lätt att mista någon nära och annat måste ibland gå före. Själv känner jag en viss tveksamhet till min nya blogg då jag inte alls känner samma gnista längre. Får se hur fortsättningen blir….
    Må så gott och sköt om dig Kerstin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *