På gräsrotsnivå

Grasrotsniva 1 Grasrotsniva 2 Grasrotsniva 3

När nu äntligen vårblommorna visar sig så är äntligen fotolusten tillbaka, det har varit en enda lång grå period under vintern vilket har visat sig på bloggen. Men nu när det börjar hända mycket i naturen infinner sig inspirationen igen och det känns riktigt bra. Så nu är tiden kommen då man i naturen hittar minst en rumpa som sticker upp ur vegetationen. Jo, det är min! För ska man fota blommor ska man ner på gräsrotsnivå, ingen tvekan om saken, det är ju där de bästa vinklarna finns. I sista bilden syns min kompis händer och kamera, där ser ni själva hur det går till. Men ni ser inte rumpan. 😉

Fototriss

15 thoughts on “På gräsrotsnivå

  1. Fast din kompis verkar inte ligga ner med rumpan i luften och det är ju ett måste! 😉

    Jag har också legat platt idag bredvid/på Scillor och Chinodoxa! Dock fick jag bara två bilder på dem i fokus då mitt fokus var på min ässkade Tufsen i stället! 🙂

  2. Ja, veckans fototrissen ”tvingar” oss att verkligen ner på marken. Vårblommorna blir ett givet motiv, och inte mig emot.
    Dina bilder förmedlar härlig vårkänsla.
    Vackra bilder.

  3. Fantastiskt fina bilder som alltid hos dig oavsett årstid. Kul att du har fått blogglusten tillbaka. Å jag önskar mig faktiskt att den håller i sig – lusten att fota och blogga alltså-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *