Full fart neråt eller uppåt…

Framfart

Ja vilket håll han än är på väg åt så är det i alla fall i full fart. Jag gillar att titta till skateparken ibland. De har ju galet roligt och jag imponeras över deras balans och kroppskontroll….skulle jag sätta foten på en bräda skulle jag strax ligga och sprattla på betongen och slokörat få gå och ställa mig på sidan om. Nä, jag fortsätter hålla mig till kameran. 🙂

Onsdagstema

4 thoughts on “Full fart neråt eller uppåt…

  1. Vi har också en skateboardpark i närheten. Tycker det är otroligt roligt att kolla in alla killar som utför sina konster där. Har dock alrig sett en tjej som försöker sig på skateboard. Konstigt – eller förnuftigt…

  2. De har (oftast) en fantastisk kontroll över sig själva och sina brädor!
    Sv: Tack för att du handlade 🙂
    Cancer är ett elände – fy sjutton! Allt man kan göra för att bidra till att i hitta ett sätt att utrota den är väl värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *