Helgen som gick

Under fredag och lördag gick Brännbollsyran (tillika VM i brännboll) av stapeln. Ca 350 lag deltog och klädsel, spex och en hel del alkolholhaltig dryck är ett givet inslag i tävlingarna. Roligt har dom och roligt är det att gå runt och kolla in dom. Bildbomb följer. 🙂IMG_2180 IMG_2186 IMG_2188 IMG_2264 IMG_2268 IMG_2304 IMG_2358 IMG_2385-Återställd IMG_2411-Återställd IMG_2426-Återställd-kopiera

Så såg det ut i Umeå under helgen. Lite crazy och mycket roligt. 🙂

Helgbilden

 

7 thoughts on “Helgen som gick

  1. Väldigt crazy och himla roligt skulle jag säga:-)
    Du plockade verkligen russinen!
    Det händer alltid något roligt i Umeå tycker jag!

  2. Ja, tänka sig att den där brännbollen spelas i Umeå fortfarande och har växt så fantastiskt att det blivit VM av det. På tidigt 1980-tal spelade även jag brännboll med korridorskompisar på den studentkorridor på Fysikgränd 1B som också drog igång den stora gårdsfest som alltid organiserades på kvällen efter brännbollsturneringen. Hur är det nu, festas det fortfarande på gården vid Fysikgränd 1 hela natten efter brännbollen?

  3. De är ju så underbara dina bilder från Brännbollsyran och nu har jag fått se dem både i litet format på Instagram och i stort format här. Du kan verkligen konsten att fånga ögonblicken och få den rätta kontakten med motivet, vad är din hemlighet? 🙂

    Ja det här med att blogga har hamnat lite på efterkälken, som du skrev hos mig så är det betydligt enklare och lägga upp en bild på Instagram. Ska dock försöka nu att få upp ett par bilder i veckan i alla fall. Ska förresten se över den där verifikationen hos mig, gillar inte heller att man ska välja mellan köttbitar, pizzor och allt vad det är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *