Trasig

IMG_3258Ja nu är det nog, nu åker datorn in på reparation. Min förra dator hade gjort sitt så vi gick till affären, frågade efter en riktigt bra dator att jobba med bilder i och så blev det. Bara nån vecka senare inser jag att jag har ett problem, den klarar inte av Photoshop (som den sas skulle göra) upp kommer nämligen en blå bild med ledsen gubbe och talar om att datorn startas om. Första ggn tror man att det bara är en engångsgrej, men när Photoshop kraschar stup i kvarten är det nog. Nu får de fixa den och jag får hitta på annat att göra medan den är borta. Men lite bilder bjuder jag på innan den åker iväg.

IMG_6361 IMG_6418 IMG_6422 IMG_6452 IMG_6472 IMG_6769Hösten i all sin storslagna prakt och några av sommarens allra sista blommor. Nåt att njuta av nu innan mörkret lägger sig över oss.

Ha en fin måndag. Nu drar jag till datordoktorn!

 

5 thoughts on “Trasig

  1. Å suck! Du köpte troligen en dator med Windows 10 installerad. Har läst att 10:an inte klarar Photoshop. Så jag har hittills vägrat att uppgradera (kostnadsfritt, hahahaha) från gamla 8.1 (för 8.0 var ju oduglig den också).

    Är inte gammalmodig, verligen inte. Men Windows 7.0 var ju suverän. Vaför försämra det hela…

    Tack iaf för fantastiskt fina höstbilder. Detta sagt av en som verkligen gillar inte hösten. Men här i 08 har det visserligen varit iskallt under nätterna men det är fortfarande ”ligga i solstolen på balkongen och läsa bok väder” på balkongen:-)

  2. Ja fy sjutton vad trist det är när det inte funkar. Vi fick riktigt bra hjälp när vi köpte vår dator och påtalade just det där med bildredigeringsprogram etc. Nu läser jag ovanför av BP att Windows 10 inte tar photoshop!!! Och jag som nästan höll på att installera den eftersom den hela tiden dyker upp nere i hörnet… Gratis uppdatering. Har varit såååå nära eftersom jag avskyr Windows 8 någonting. Näe, tacka vet jag dom äldre versionerna. Dom gick åtminstone att förstå. Nu har jag gnällt färdigt. Lycka till med datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *