Tillbaka

Datorn är tillbaka, det första som händer är att samma felmeddelande dyker upp men efter det första meddelandet har allt varit lugnt. Så Peppar, peppar….kanske är min dator frisk nu.

Hösten har kommit och lämnat alla löv på marken, det är grått, grått, grått och november känns lika lång som den alltid gör. Men…trösten i nöden är att jag hann ta en hel del bilder på höstlöven innan de dalade. Håll till godo!

IMG_7269 IMG_7340 IMG_7346 IMG_7350 IMG_7367 IMG_7379 IMG_7420

Önskar er en fin söndag!

5 thoughts on “Tillbaka

  1. Välkommen tillbaka! Hoppas nu att datorskrället håller! En toppen bildkavalkad du bjuder på. Ser att no ckså har haft otroligt fint höstväder:-)

  2. Nu håller vi alla tummar vi har för att datorn funkar som den ska. Ja, november är ju allt annat än lattjo månad… Sååå lång och sååå trist. Går väl an när solen tittar fram men dom andra dagarna vill jag bara dra täcket över huvudet. Härliga höstbilder bjuder du oss på och det behövs såna här höstdagar. Vackra bilder och hemmet fyllt av tända ljus. Ha det gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *