Vått ska det vara

IMG_4602

Sten på sten på sten….ja man blir väl aldrig för gammal för att leka. Jag och maken drog ut till Obbola i början av hösten. Lite vågor, lite solnedgång och lite stenar. Hade fått en idé om att stapla stenar på varandra, gärna på lite högkant. Lättare sagt än gjort kan jag meddela! Platt mot varandra fick vi stapla dom och tålamodet det fick prövas. Tog några bilder när den där maken jag har såg att det kan bara bli bättre med lite våta stenar, så den ängeln skopade upp havsvatten i händerna och hällde över stenarna och visst hade han rätt. Det blev så mycket bättre.

IMG_4599

Resultatet.

Tisdagstema

10 thoughts on “Vått ska det vara

  1. Härliga bilder och nej, man blir aldrig för gammal för att leka! 🙂
    Vad roligt att se dig i en fotoutmaning. Har funderat på om du övergett bloggen helt och hållet men då jag glömt adressen har jag inte kunnat titta så jag är så glad att du är med denna gång! 🙂

    Ha det gott!

  2. Snacka om att ha barnasinnet i behåll:-) Bra där! Å tekniskt kunnande är aldrig fel, speciellt när det gäller byggkonstruktioner;-)

  3. Det här var otroligt vackra bilder och annorlunda. Trevligt att du är med här så jag får njuta av dina vackra bilder. Välkommen. Visst är det kul att leka lite ibland. Inte så dumt att ha lite barnasinne kvar.

  4. Fantastiska bilder som krävde både tålamod och kreativitet . Du har väl sett på Mästarnas Mästare där dom i finaltävlingen ska bygga ett torn av stenar….inte alls lätt kan jag säga

  5. Vilka härliga bilder. I dessa blåsiga tider verkar det vara svårt att få allt möjligt att stå kvar i vår natur. Sambon har varit ute x antal gånger för att ställa upp våran advents-utegran men nu är den fastsatt både på staketet och i väggen så nu jädrar ska den väl stå kvar åtminstone till julen 😉 Ha det gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *