2 thoughts on “Mitt första bröllop

  1. Visst är det lite nervöst att fota på uppdrag. Sedan en tid tillbaka gör jag lite enklare uppdrag där jag skall fotodokumentera olika aktiviteter i ett aktivitet- och kulturhus här i staden. Övning ger färdighet och förhoppningsvis blir jag bättre att på uppdrag fota människor under en aktivitet.

  2. Bloggtorkan kan säkert skyllas på flera saker och det är svårt att sätta tummen på någon särskild. T o m fotograferingen har fått sekundär betydelse utom när det gäller att fånga lilla Calle föstås. Skulle tro att det kanske är han som är orsaken till torkan också för med så mycket kärlek och glädje som han levererar så blir det liksom inte så mycket över för annat.
    Jädrans snyggt fotat med ringarna, har försökt det några gånger men har alltid fått speglingar från blommorna i ringarna.
    Ha det så länge!
    Renée

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *