Frid

Stadskyrkan stod öppen häromdagen när jag och AKO var ute och fotade, så vi gick in och tittade lite. Jag har inte varit där sedan 10-årsåldern och minns därför kyrkan som väldigt stor och mycket vacker. Den var inte lika stor som jag mindes men den är lika vacker. Uppe på orgelläktaren spelades det och i bänkraderna satt två besökare.  Förutom musiken var det tyst och stilla och jag tror att oavsett om man är troende eller ej så känner man frid när man kliver in i en kyrka. Lugnet och stillheten är vad som behövs i den stressade tillvaro vi lever i.

Ha en fin lördag.

Bilduppdraget.

11 thoughts on “Frid

 1. Kyrkan är ju en fridfull plats med stort F. Jag besöker den mkt sällan, men de få gånger jag är där känns det alltid lugnt och harmoiskt i själen på nå´t sätt. Vacker bild med fin fokus och ett kanon bra skärpedjup. Ha en riktigt fin lördag.

 2. Kyrkan är en plats för fridfullhet och det är så fint när man ser många ljus brinna, allt blir lugnare i människor.
  Hoppas jag.

  Ha en skön helg.//Lissen

 3. Ljus ger mig fridfullhet, och tystnaden i en skog detsamma.
  Kyrkor har jag svårt för….eller kanske kyrkorna har svårt för mig.
  Däremot gillar jag dom tillintetsägande kapellen som finns byggda i norr, dom ger mig frid.

  Men ett snyggt foto har du fått till.

  Ha en finfin kväll.

 4. Och ditt foto utstrålar också frid! Och värme och omtanke. Vackert!!! Kyrkor är väldigt mysiga, och kyrkomusik är som en liten försmak av himmelriket. 🙂

 5. Jag känner alltid en sorts fred när jag går in i en kyrka. På något vis så får man den känsla så fort man har kommit in 🙂
  Kyrkor är så himla vackra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *