Fokus

När jag är ute med kameran så spanas det både högt och lågt efter motiv, allt funkar. (Nästan, i alla fall.)

Det som fångar mitt intresse på direkten är rost, det är nåt alldeles speciellt med rost. Så när jag hittade mängder med rostiga föremål så blev det bingo direkt.  Öglan i förgrunden blev fotad först men när jag sen tittade genom öglan och såg den rostiga bulten, då var motivet klockrent. Jag gillar bilden, hoppas att ni gör det med. 

Bilduppdraget.

11 thoughts on “Fokus

  1. Gillar. Det var fantastiskt att en rostig skruv kan bli så vacker. Men en fotografs öga ser ju allt. Sen jag började fota ser jag också allt med andra ögon.

    Ha en finfin lördag…bus eller godis…Colin å jag ha grävt ur en pumpa som snart ska ut med ljus i…nu håller jag på å kokar en pumpasoppa…hm…har aldrig gjort d förut =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *