Min bästa bild 2010

Det är inte lätt att utse den bästa bild man tagit under året, men den här är en jag verkligen gillar själv.  Jag brukar inte ha så stor tur att hitta fjärilar på mina sommarpromenader, men så en dag i juli såg jag på håll vad jag trodde var en fjäril. Hade telezoomet på så jag  zoomade in och upptäckte att längst ut på ett grässtrå satt två fjärilar i den mest intima stund man kan ha. Men inte blev jag blyg, jag knäppte bild efter bild och de var så inne i varann att de brydde sig aldrig om mig.  Så det här blir nog min favoritbild från 2010.

Bilduppdraget.

13 thoughts on “Min bästa bild 2010

 1. Tycker som du – Otroligt fint foto!

  Först trodde jag att du hade fixat till bilden på något sätt och spegelvänt en fjäril till att bli två.
  (innan jag hann läsa texten till)

  Vilket tur att du fick chans att fånga detta ögonblick på bild, att kameran var med…

  Önskar dig en skön fortsättning på Julhelgen!

 2. Att ta en bild på något som man velat länge blir till sådana där ögonblick av lycka.
  Ja det är väl tjusningen med att ha en hobby, när det blir som man vill.

  Tjusig bild Kerstin, vilken skärpa och vackra färger med den softa bakgrunden.

  Hoppas du har mysiga lediga juldagar. Kram Lissen

 3. med tanke på vädret som är nu känns det fint att se bilder på fjärilar…så man kan tänka på när det var sommar och varmt ute som när vi fota i somras i kortbyxor och fick slåss med myggor och andra insekter…i dag kom den vackra sparvhöken i gen och försökte få sig ett skrovmål, men vad vi såg fick han inget i dag heller…men vi fick några skapliga foto på den i gen…vi önskar dig en god fortsättning….

 4. Himmel och pannkaka .. vilken underbar bild .. jag kan absolut förstå att du anser att det är en av dina bästa bilder 🙂
  helt kanon ..
  underbart foto 🙂
  kram 🙂

 5. Så, om man planerar lite kuttrasju måste man se sig runt så att du inte lurar i buskarna med kameran i högsta hugg? 😉 Det är coolt att du har lyckats fånga dem sådär ovanpå varandra och även att de kan hålla sig kvar på ett så tunt strå. Det ser ut som att de har upptäckt dig till slut på bilden. Visst ser vi fram emot ett nytt fotoår med ännu fler fotofångster? 😀

 6. Kan tänka mig du blev rätt överraskad.. bästa fotot absolut, men du har ju klickat så många andra bästa foton.. likadant för mig, men jag har tömt mina mappar just idag, så…
  Ha en fortsatt fin helg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *