En titt ut…..

…..när jag öppnar ytterdörren gör att jag bara vill stänga den igen. Ännu en riktigt grå dag, snön faller och har så gjort sen igår. Det har kommit 1 dm nysnö under natten.

Jag har inga större problem med snön men jag skulle bra gärna vilja se solen som får snön att gnistra, lämnar fina skuggor och ger en känsla av att ljuset är på väg tillbaka. Så jag tror vi tar och gör nåt inne idag. Som att städa ut julgranen t ex.

Tema Fredag.

6 thoughts on “En titt ut…..

  1. Snart kan ni behöva ladda batterierna med D-vitaminer. Hoppas att solen kommer fram snart, blir så vackra bilder med kontrasterna vit snö och blå himmel. Med din bild kan verkligen känna hur det känns just nu i Sverige.
    Trevlig helg!

  2. Hm har du varit hemma hos mig och fotat eller ? man skulle kunde tro det 🙂 här har det kommit så mycket snö på ett par dager att nu ser jag inte mitt staket på baksidan med utan det är snö hela vägen upp nu .
    kramizz 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *