I macrovärlden

Under 2010 gjorde jag en riktig djupdykning i macrovärlden. Det är så häftigt att genom linsen få se det lilla i allt det stora. Extra häftigt blev det när jag kom till en äng och hörde trollsländor som surrade lite överallt. Glädjen över att få dem på bild var stor, för jag har aldrig lyckats fånga några på bild tidigare.

Inspiration och Kreativitet ska vi idag visa en bild som summerar 2010. Min bild får visa mitt intresse för macrofoto.

15 thoughts on “I macrovärlden

 1. Underbar bild!! Å så längtar man ännu mer efter vår och sommar…Vart ju också lycklig ägare till ett macroobjektiv i somras, och det tog ett tag innan vi vart riktiga vänner…men nu ser jag fram emot våren med allt som kommer att knoppas som jag ska försöka fånga genom linsen! Känns nästan som om man haft ett liv före och ett liv efter ”fotosjukan”…kameran är ju med nästan överallt numera.
  Ha det så gott och tack för alla fina bilder som du delar med dej av!!
  Kram

 2. Här har du i alla fall FÅTT DEN PÅ BILD OCH WOOW vilken bild… jag ser och har lärt mig vid att kolla på era blogger att jag har många gångar varit för nära eller beskärt för mycket av mina bilder. så mycket av skönheten i hela bilden försvann..Här på din bild fick du till det perfekt .. klarblå ögon i fokus och varma mjuka färgar runt 🙂 underbart foto 🙂
  kram

 3. Så vacker bild! Otroliga färger på den lilla sländan, tänk om man hade så blåa ögon! 🙂
  Det är en helt ny värld som öppnar sig med makro, själv har jag bara fått en glimt men det lockar absolut till mer!
  Ha en fin söndag, Kerstin!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *