Igår hände nåt….

…som inte hänt på väldigt länge. Solen var framme hela dagen och vilken njutning det var. Så jag satte mig i bilen och åkte ut till havet för att bara njuta av uppenbarelsen. Vilken känsla det är att se ljuset, det så hett efterlängtade ljuset.  Jag var inte ensam därute, det rastades hundar, det gicks med stavar och en del stod stilla bara för att se solnedgången. Om jag fick önska skulle det här få hända varje dag. Idag ser det inte lika bra ut, termometern visar på minus 23 så det är inte läge att gå ut och njuta av dagen.

Bilduppdraget.

13 thoughts on “Igår hände nåt….

 1. Ljuvligt! Njuter av din bild och glömmer bort att det är grått och trist utanför mitt fönster!!
  En vacker bild med solens strålar som leker i snön och vindkraftverket majestätiskt.

 2. Så sant, så sant! Jag var också ute en sväng igår och njöt av att solen visade sig även om graderna började sjunka mer och mer ju längre dagen gick. Du hittade dock ett bra mycket bättre ställe att se solen gå ned på än jag. Finfina färger!

 3. Vilken underbar bild! Jo solen är efterlängtad och har faktiskt varit här flera dagar nu…naturligtvis aldrig när jag haft tid att njuta men ändå! Jag har sett den genom rutan! :O)))

  Jag önskar dig en riktigt skön lördagkväll och en söndag full med sol!

 4. Så otroligt underbart vackert det var 🙂 och så roligt att du också fick se solen för en gång skull … minus 23…. brrrrrrrr… här har vi haft runt 6 till 10 minus ..men i morgon skall vi visst få regn så då blir det på plus sidan .. just nu har vi bara 4 minus 🙂
  kramizz 🙂

 5. Men grattis Kerstin, där fick du din solnedgång…du vet det sket sig ju med min som jag hade utlovat *skratt*
  Vi hade -28 imorse så att gå ut med kameran idag är inte att tänka på.
  Kanske att jag borde anfalla tvättstugan….där väntar en hög som vill känna på strykjärnet.

  Ha en finfin lördag.

 6. Men Kerstin jag har inte sett att du vann bilduppdraget förra veckan.
  GRATTIS.
  Va kul, jag var inte med förra lördag hade ju främmande av lilla familjen så jag var nog utloggad.
  Och så har jag ju trasslat till min blogg så du finns inte i min blogglista, men min snälla dotter Rantis ska städa bort mina misstag imorron och då kommer du att finnas i min blogglista igen, kära vän.
  Hoppas att ni får en finfin lördagskväll, här doftar det gott av en paj i ugnen…kram.

 7. Fantastiskt vackert! Visar termometern på dom siffrorna så är det svårt att kunna njuta någon längre stund. Men så härligt med solen och ljuset. Det behövs verkligen så här års!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *