Baksida

Utanför köksfönstret har vi fint sällskap av bl a  talgoxar, blåmesar, gulsparvar och domherrar. När det är som mest fåglar därute tar jag fram kameran för de sitter ju så fint där på grenen och skalar sina frön. Men jag ger inte upp, nån gång ska det bli en bra bild framifrån också.

Bilduppdraget.

MEN – så fort jag kommer med kameran vänder de baksidan till och av nån anledning är det speciellt talgoxarna som är så ofina. Det är faktiskt så illa att de flesta bilder jag har på talgoxarna är från deras baksida.

12 thoughts on “Baksida

 1. Så himla kul och läsa dina försök att fota fåglar för det kändes som om det vore jag som skrev det på min blogg. Jag fotar och matar och fotar och matar men fasiken vad det är svårt att få till en bra fågelbild…. Men skam den som ger sig=)

 2. Han ser ut som att han tar en liten tupplur *skratt* han kanske fick fröcoma…
  Men en söt liten baksida har du fångat.

  Ha en finfin kväll…här blir det utan väckelsemöte ikväll, för nu har Rantafar satt igång cd`n och där snurrar Plura just nu…härligt.

 3. Ja antingen har de hunnit flyga iväg eller vänder baksidan åt innan man fått in skärpan på kameran.
  Men här blev det ju perfekt. Ha de gott. Anita

 4. Ja här är också ett evigt klickande…försökte en dag gömma mig i lekstugan som står nära fågelbordet….men se de hade de minsann koll på. Talgoxarna for bara fram och tillbaka och kvittrade varningar….

 5. Jag har haft en så fruktansvärd stressig vecka…kollega slutar på jobbet och tar över projektledning för ett stort projekt + annat.

  så jag har missat på något för mig oförlåtligt sätt

  att tacka dig för hedersomnämnandet. Tack snälla du det var himla roligt att barnbarnet lille Max fick detta 2 dagar gammal.

  Jag hoppas att du förstår så glad jag blev för att bli omnämnd för just den bilden. Och jag känner mig litet generad att komma så här långt efteråt med mitt tack till dig. Men bättre sent än aldrig!

  Ha en underbar helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *