Macro Monochrome #70-71

Min svärmor har en receptbok där hon har sina favoritrecept. Boken är så gammal och nött att den nu blivit tejpad i ryggen för att överhuvudtaget hålla ihop. Stolt visar hon upp recept som hennes mamma skrivit i den. Jag bläddrade försiktigt i den och hittade några recept på kakor som jag skrev av. Hennes drömmar bl a. Ojojoj så goda de är, de är så möra att de faller i småbitar vid första tuggan. Nu är det inte det receptet som syns i bilden, men kanske får ni det nån gång.  🙂

Macro Monochrome

4 thoughts on “Macro Monochrome #70-71

 1. Kardemummakakorna är nog också jättegoda!
  Väntar med spänning på receptet på drömmarna ,).

  Visst är det roligt att bläddra i dessa gamla handskrivna recept och se en och annan fettfläck eller hur?

  Härlig makrobild!

 2. Du får gärna sätta in receptet. Har bakat drömmar några gånger, och de smakar bra, men är inte lika spröda som de som mormor brukade baka på Hedlundagården (mitt i K4s övningsfält).

 3. Ja, det receptet tar jag gärna! Jag har inget riktigt bra recept på drömmar.
  Jag har också gamla receptböcker som jag sparat. Det är kul att titta igenom också för att det är så vackert skrivet. Dagens handstilar kan man tycka si och så om men gårdagens… så vackra!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *