Ladda batterierna…

…gör jag ute i det gröna. När jag t ex sitter och väntar på att trasten som har flugit runt omkring mig ska stanna till och snabbt slita upp en mask ur marken. Att bara sitta stilla och titta på allt som händer ute just nu, det är rogivande. Sen är det ju ganska givet att man måste fota lite också, men det är bara nöje och avkoppling det med. Ser ni trasten med masken i munnen? Han ville inte vänta medan jag bytte objektiv så han hoppade iväg längre och längre bort, så det här blev bästa bilden. Säger en hel del om hur de andra såg ut. 😉

Tema Fredag.

13 thoughts on “Ladda batterierna…

 1. Just det där känner jag till. Jag försöker att få till en bra bild på fiskljusen, men det kommer att ta tid. Varje ggr jag kommer med kameran så drar den längre o längre ifrån mig.

 2. Absolut det kan jag göra också sitta eller stå stilla – blick stilla – läääääääääänge – för att fånga det motiv jag vill ha.

  Tavlan i mitt inlägg har jag inte målat, men något liknande…jag målar i akvarell, olja och akryl. Kanske vill du se mina strängar 😉
  http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

  Ha en härlig helg!

 3. En Björktrast som har fått tag på en riktig läcker bit 😀
  Jag laddar också mina när jag är ute .. och idag har jag precis kommit hem från en tur i natur:)
  och klockan är 23:55 så det blev ganska mörkt på slutet:)
  kram/Mimmi

 4. Det är ju det som är så fantastiskt med fotograferandet, att kunna kombinera detta intresse med ett annat, att vistas i naturen. Härligt, jag håller med dig.
  Jag tycker bilden blev jättebra.

 5. Du Kerstin, det har du så rätt i:) Älskar oxså att bara sitta o iakta.. får man bra foton så är man helnöjd.. annars bara njuta o ladda in allt skönt ute:) Ha en finfin helg nu o ladda på:) Kram

 6. Jag tycker att du lyckades bra, fåglar är svåra, speciellt när de håller på med midda´n! 😉 Den kanske trodde att du ville åt masken… Trevlig helg på dig!

 7. Känner verkligen igen problemet! Jag har faktiskt börjat fota även blommor och insekter med mitt 70-200 objektiv nu, för att det missas så många fåglar annars om jag ska skruva av närbildslinsen först innan jag kan ta på dem. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *