Fötter

Det finns människor som tycker att fötter är lite läskigt, tillhör du en av dom kan du sluta läsa inlägget.

Temat för dagen är fötter och jag väljer en bild som är nån vecka gammal. Under värmeböljan som drog in åkte jag och dottern ut till havet. Planen var att ligga och slappa på en filt på stranden men där var det alldeles för varmt. Så vi vadade ut i havet och satte oss på en sten. När man så sitter och pratar och njuter av livet kan man inte låta bli att plaska lite med fötterna i det sköna vattnet. För somliga räcker det inte med att plaska och så var det för oss. Jag och dottern har ”talangen” att kunna spreta med tårna och dottern har utvecklat talangen till fullo, så hon brukar sitta och ”knäppa tår”, precis som man knäpper sina händer. Så rätt vad det var satt vi där och knäppte ihop våra tår. Ser rätt galet ut, eller hur? Men så är vi lite galna också.  🙂

Fler fötter hittar du hos:

Måndagstema.

8 thoughts on “Fötter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *