14 thoughts on “Fototriss – gissa temat

 1. Ja, så här har min helg sett ut. Midsommaraftonen förvandlades till en förkylningens afton och klockan nio på kvällen låg jag nerbäddad under dubbla filtar och hoppades att frossbrytningarna skulle ge med sig nån gång.
  Nu sitter jag här och snörvlar, hostar och nyser. Det blev inte riktigt den midsommarhelg jag tänkte mig. Temat är alltså: förkylning.

 2. Men så tråkigt att du åkt på en sommarförkylning! De brukar vara så sega och långlivade.
  Det var inte svårt att gissa temat med de talande bilderna.
  Krya på dig.

 3. Kan inte annat än skratta. Tänkte försöka göra den här tolkningen också men jag är så dålig att jag inte ens orkar plocka fram kameran. Hann dock fira midsommar innan Krya på dig!

 4. Det var en uschig triss du hade…eller i alla fall själva tolkningen! Förkylning är inget roligt!

  Grattis!! Du är den enda som verkligen läst vad jag skrev och som gissat min triss rätt! Visst är det tjurar! :O)) Eller stutar men whatever! ;O)

  Ha en fin vecka!

 5. Men det var då för väl mitt i eländet, att du iallafall kunde dra nytta av förkylningen till veckans Fototriss! <:-) En riktigt BRA triss blev det!!!

  Alvedon har jag också stoppat i mej några stycken av, och en och annan halstablett. Näsdukar har det faktistk inte gått åt många alls av – så det är nån underlig förkylning jag har fått!? Men bara den har vett att försvinna lika fort som den kom så är jag nöjd! Hoppas att du har piggat på dej igen nu!?

  Kram!!! 🙂

 6. Det var en rolig triss – Men det är inte roligt att vara förkyld så här i sommartid. Väldigt kreativt att göra något fint av eländet!

  Krya på dig/Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *