På fötterna – varm mjuk sand

Det känns lite som en evighet sedan man satt på stranden och lät den solvarma sanden sippra mellan tårna. Herr Höst har knackat på dörren och vill tydligen stanna så nåt mer strandhäng blir det inte. Men fötterna får vara nakna ändå, jag gillar nämligen inte strumpor. Det är ytterst motvilligt jag tar på mig dom och då enbart när jag måste gå ut. Här hemma är det bara fötter som gäller, året runt.

Tisdagstema – På fötterna

7 thoughts on “På fötterna – varm mjuk sand

  1. Visst är det skönt och mysigt att känna den solvarma sanden mot fötterna. Läckert foto. 🙂
    Tack för kommentaren. Kan berätta att jag väntade in loppisbesökaren tills hennes blå stövlar kom på samma foto som tavlan. Hon anade ingenting. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *