10 thoughts on “I like #10

 1. Härlig bild som får mig att tänka på sen- sommardagarna på landet. Strosa i skogen och plocka dessa ljuvliga bär, svära över de blå händerna när väl rensningen är gjort för att till slut få njuta utav en smarrig paj med läcker vaniljsås 😉 Fin bild med härlig reflektion i. Ha en fin torsdag.

 2. Oj vad sugen jag blev på blåbär! Och just det har jag inte i frysen, annars har jag andra bär som jag frossar i på morgonfilen. Så det får nog bli inköp här också!

 3. Blåbär är rena rama vitaminkällan till så mycket och dessutom riktigt godis både naturell och i allehanda bakverk 🙂 Riktigt snyggt skapat 🙂 Ha de kramiz

 4. Vilken härlig bild. 🙂
  Blåbären lockar. Men i somras hittade jag inga…
  Jag får också kolla i frysdisken.
  Kanske skulle göra en blåbärspaj nu i helgen, med vaniljsås. 😉

 5. Härliga, nyttiga godsaker – och alldeles gratis att hämta hem från skogen!
  Tyvärr inga egna plockade denna höst – för torr och varm sommar i norr.

  Ser att Gerda-Tyra plockar Aroniabär – fåglarna har kalasat på mina. Får försöka hinna före dem nästa år! Visste inte att de är så goda…

 6. Tänk vad blåbär man plockade förr, i alla fall jag.Numera är jag aldrig ute i skogen och letar… för det är det man får göra nu för tiden. Det blir som dig…köpa frysdisken!
  Läser kommentaren om Aroniabär men håller inte riktigt med. Ganska goda i smaken men fy för den kärvhet de har, t.o.m. efter de varit frysta. Och händerna var lila i flera dagar efter, precis som med blåbär.
  Ha en fin fredag!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *