4 thoughts on “Grop (258 av 365)

 1. Söta gropar dessutom…

  Nu är vi på väg hemöver…
  just nu i Luleå…
  med en legobyggande LillaC som sjunger glatt…
  på engelska…Man boy…man boy….
  Vart tog bä bä vita lamm vägen ????

  Ska bli så skönt att komma HEM…
  Var så lycklig att jag kunde koppla upp mig och få till en blogg i går kväll….

  Men det är skönt med ett blogguppehåll ibland…
  och jag har mest bara varit med lilla Mor…
  en trött och sjuk mamma…som ska fylla 85…

  Tjingelingen….

 2. Va snygg hon är, det har jag faktiskt aldrig tänkt på…!! Sen tittade jag bakåt på dina inlägg, som vanligt har jag missat en hel del…vilken fin sidensvans du lyckats fånga!! Eller ja… på bild alltså, kanske fel uttryck…Här är det väldigt sällan sidensvansar, trots att vi har rönnbär. Men det kanske beror på att de är som du skriver, väldigt skygga. Måste kolla i morgon om rönnbären är kvar…
  Ha´det så gott och tack för alla tjusiga bilder du delar med dej av!!
  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *