Nyår

Mmmmm….jag säger bara mmmmm…..

Nyår….kvällen med god mat och god dryck. I vårt hus ställde sig maken och gjorde varmrätten. Inspirerad av Gordon Ramsay blev det prosciutto- och smördegsinbakad oxfilé med kantareller. Till det gjorde han en himla god potatiskaka och som pricken över i lite fräscha grönsaker.

Så bra har jag det. Hur hade ni det?

Tisdagstema – Nyår.

11 thoughts on “Nyår

 1. Åh vad gott det ser ut! Liknar lite vår varmrätt men vi hade inte kantareller i, annars var det inbakat kött också. Och den gjorde ett av gästparen, det är lite spännande att se vad man får. Vi gjorde efterrätten och gjorde det lätt för oss: köpte glass från ett företag här i Taberg (björnbärsrippel) som vi serverade med färska björnbär och ett gott vin. God fortsättning!

 2. Åh det såg jättemumsigt ut… blev hungrig trots att jag nyss ätit frukost…hmmmm 🙂

  Sven skickar en blöt nospuss tillbaka!

  Kram
  Susanne

 3. Ja du vad ska man säja.. ser riktigt gott ut.. du kan vara lycklig du med en sådan kock i köket.. här får jag fixa allt själv.. mannen har tummen mitt i handen då det gäller matlagning 😉

 4. Det ser fantastiskt gott ut! Jag åt också gott, bortbjuden på femrätters så jag var ganska mätt också.
  God fortsättning, goa bloggvän! Tack för alla fina kommentarer under det gångna året.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *