Suck

Så här roligt kommer jag att ha det i helgen. Jag hostar, nyser och snörvlar nåt infernaliskt. Varje gång jag hostar så skär det i skallen för givetvis kom huvudvärken också, för vad är en förkylning utan huvudvärk?

Så jag kurar ihop mig i soffan med en gosig filt och minst en katt vid fotändan och hoppas på att den här bacillen skyndsamt drar iväg från mig.

Önskar er en trevlig helg.

5 thoughts on “Suck

  1. Krya på Dig!
    Hoppas att bacilluskerna försvinner snabbare än blixten. Inget roligt alls att vara förskyld och den där huvudvärken önskar man inte sin värsta fiende ens.

  2. Tittar in och ska se hur du har det i kylan…och så är du sjuk dessutom!! Krya på dej!! Föga tröst, men du är inte ensam om att ligga till sängs den här helgen, många sjuka på jobbet har jag hört, men som sagt va, det blir ju du varken gladare eller piggare av…
    Sen läste jag om lilla svärmor!! Sånt gillar jag!! Man ska njuta av livet och inte haka upp sej på ålder. Fast jag vart nog lite paff när en ung elev på jobbet satt och kollade in mina nya glasögon, sen utbrast hon ”shiit va cool du är, du har ju cheap monday bågar…” Hade aldrig hört det förr, än mindre sett det, tyckte det var lite strass på sidorna…men det var typ döskallar vid närmare titt…känns väl sådär när man passerat 50 med råge…
    Ha det nu så gott under filten och se till att du blir ordentligt uppassad!!
    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *