Glädjespridare

Det var en skön sommarkväll, jag och kompisen var ute och fotade och hade allmänt trevligt.

Så fick jag syn på två killar som kom farandes på cykelbanan på EN cykel. Tydligen är det så att om man inte har nån pakethållare får man sätta sig där det finns plats och det är så klart styret. Hur mycket föraren kunde se av vägen är inget jag vill veta.

Givetvis såg dom att jag tog upp kameran och då fyrade killen på styret av ett leende med riktigt mycket bus i blick så trots det uppenbart farliga sättet att färdas fann jag mig själv ståendes med ett leende på läpparna.

Tema Fredag

 

15 thoughts on “Glädjespridare

  1. Härliga busglada killar! Och de verkar ju inte vara i trafiken och cykla så då gick det väl bra.
    Ha en skön helg!
    Leena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *