I like #33

Jag har snöat in på ödehus just nu. Sitter och kollar i mina bildmappar på de två ödehus jag varit i för att fota och nu vill jag hitta fler hus.

Att komma in i ett ödehus sätter fantasin i rörelse. Saker och möbler som lämnats kvar berättar en historia och den vill man försöka förmedla med kameran. Färgen som flagnat, gardinerna som hänger i trasiga remsor, trasiga fönster och tapeter som har passerat bäst före datum för längesen triggar avtryckarfingret.  Har suttit och spånat en del och till sommaren måste jag hitta ett nytt hus, frågan är bara var.

Torsdagstema

6 thoughts on “I like #33

 1. Ska hålla ögonen öppna jag med, det finns några nere vid hamnen här men ungdomarna har haft det som tillhåll så det är inte mycket att fota….
  jag menar ölburkar, skräp, kondomer, vinflaskor och cigarettskräp…nä inget vi vill fota…
  men jag hör av mig om jag får ögonen på något…lovar.
  Härligt foto på flaskan.

 2. Jag håller med!! Ödehus…här i trakten finns det några stycken, och jag smyger runt där ibland och fantasin får sej en rejäl omgång!! Flaskan du har på bilden, vem drack ur den, och tryckte i korken efter att allt var slut…?? skulle kunna bli en hel film om bara det…
  Kram kram

 3. Det är bara att önska dig god jaktlycka i sommar!
  För jag vill se fler bilder som denna.
  Övergivna hus är inkapslade människoöden
  och fina bildobjekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *