Veckans fönster – mörkt

Tänk er vilket mörker det vore att bli instängd i den här byggnaden, bristen på el är nog total, fladdermössen hänger i taket och spindelväven fastnar i ansiktet. Toaletten består av en hink på golvet och madrassen är loppäten sen många år tillbaka.

Ja så är det inte numera, snarare tre sekel sedan och med tanke på att det här fönstret sitter på det som tidigare var köket till Kina slott så har nog knappast nån blivit inlåst där. Men visst är det kul att fantisera. Numera är det ett väldigt mysigt café där.

Veckans fönster

12 thoughts on “Veckans fönster – mörkt

  1. Hm, som jag skrivit i några av mina kommentarer så borde vi ju gå samman o skriva en riktigt ruskig thriller om alla våra härligt mörka fönster.

  2. Så det är i Kina. Det skulle kunna vara var som helst i världen egentligen. Fängelsefönster verkar ha varit likadana överlag – och alldeles säkert kolossalt mörka.

    Kul att se dig delta igen. 🙂

  3. Mörka fängelsehålor, mörkare kan det inte bli. Annars var det rätt ljust därute vid Drottningholm (tror Susanne att det var i Kina?) för en veckan sedan, det kan man se på bröllopsfotograferingen jag fångade och som finns på min blogg.

  4. Lustigt att finna ett gallerförsett fönster där!
    Före detta köket på Kina slott, där ser man. Lite fängelsekänsla får man helt klart.
    Snyggt mörkt fönster hur som helst. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *