De där kalorierna

Kalorier

Sött, frestande och så himla gott men då var det det där med midjan….ja, inte blir den mindre i takt med att åren går och godis och kakor gillas skarpt. Lite nu och då kommer tanken att i morgon ska jag sluta äta godis men nästa dag är det förträngt för det är ju så gott. Men i morgon ska jag…..;)

Måndagstema – Kalorier

 

5 thoughts on “De där kalorierna

 1. Jag norpar genast den svarta lakritsen längst fram den är supergod och helt utan kalorier….har jag iallafall hört !!! I morron ska vi å kolla på Jonas Gardell å lyssna förstås, ingen kan som han blanda skratt och allvar i samma menig…..
  Gillas skarpt !!!

  =) =) =) =) =) =)

 2. Jag åt jättenyttig sallad idag, men senare på eftermiddagen, så slank det ner choklad. Att det ska vara så gott.

  Men man får promenera och ta igen det på andra sätt.
  Och ibland så är man ”duktigare” att avstå.
  Men på helgerna kan man gott unna sig lite lyx

  Kram
  Lissen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *