Att ta semester

Semester

Ja, det är väl så här det ska se ut när man tar semester. Att släppa alla måsten och bara lägga sig mot en björk och ta det lugnt. Dessvärre är det alltför många gånger man har så mycket planerat att semestern rusar iväg i 180 och så sitter man där och undrar var tiden tog vägen och det där med att lägga sig i gräset mot en björk försvann i tanken lika fort som den kom.

Så – se nu till att ta vara på de lediga dagarna, koppla av, läs en bok, känn gräset mellan tårna och lyssna till vattnet som kluckar mot en strand. Det är avkoppling när den är som bäst.

Tema fredag – Semester

15 thoughts on “Att ta semester

  1. Skön bild! Att bara vara och göra det som faller en in, det är semester. Så ska jag försöka göra i sommar, att resa och uppleva andra miljöer får bli en annan tid när det inte är så härligt här hemma.

  2. Vilken härligt avslappande bild.Just så skall det vara på semestern. Då vilar man och det är ju det semestern är till för. Inte arbete.

  3. Jag tror man ska sätta ”Att vara ledig” överst på listan över semesteraktiviteter. Man hinner ändå aldrig med så mycket av de stora planer man gör upp. Fin, avslappnad, bild.

  4. Hon ser då verkligen avkopplad ut – slak i armar och ben. Hon kanske t.o.m. har somnat!
    Nä man ska inte planera så mycket – ta dagen som den kommer. Blir det sol så kanske vi gör det eller inget – blir det regn kanske vi gör det eller inget 😉

  5. Härligt avslappnad bild! Jag tänker alltid att jag ska ta det lugnt och bara vara, men sen blir jag rastlös direkt och måste ta mig för något…

  6. Ja balansgången mellan att fara runt och se saker/göra saker och vila/ta det lugnt är riktigt svår. Lätt att det blir för mycket av det ena. Tror inte det är bra med för mycket vila heller, lagom är bäst! Gillar din härliga avslappnade bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *